Així ha quedat el pastís de xocolata que he fet avui.
L'hem acabat de decorar amb l'Axel i la Berta.
Aquest és el primer post on-the-go!!
Per fer aquest pastís farem servir un el vaset del iogurt de mesurador.
Ingredients:
4 Ous
1 Iogurt Natural (jo utilitzo "griego")
2 Vasets de sucre
3 Vasets de farina
1 Vaset de llet
1/2 Vaset d'Oli de gira-sol
1 sobre de llevat Royal
4 culleradetes de cacau en pols
Per fer la cobertura necessitem:
100 gr xocolata 50 % cacau
100 gr xocolata amb llet
1 brick petit de crema de llet
4 fulls de gelatina neutre
En primer lloc batre els 4 rovells d'ou, el sucre i el iogurt amb la batedora fins que quedi de color groc clar. Afegir la llet i l'oli.
A banda barrejar la farina, el llevat i el cacau. Afegir-ho a la barreja tamisant amb un colador, per evitar que es formin grumolls. Anar barrejant a mà amb l'espàtula.
Muntar les clares a punt de neu i afegir-les també a mà.
Pre escalfar el forn a 170º i coure el pastís uns 45 minuts. Quan acabi punxar el pastis amb un escuradent, si surt humit posar el pastís uns 15 minuts més al forn. Quan es refredi tallar-lo per la meitat per poder farcir-lo de xocolata
Per fer la cobertura, posem tota la xocolata i la crema de llet en un bol (apte per microones) ho tapem amb paper film de plàstic i el foradem varies vegades per que surti el vapor, escalfar-ho 2 minuts a 700.
Activar la gelatina, posant en un bol els fulls de gelatina amb aigua i glaçons fins que la gelatina s'estovi. Després desfer la xocolata (prèviament estovada al microones) amb una cullera i afegir-hi la gelatina escorreguda.
Quan ho tinguem tot preparat, començar a posar la xocolata a la part de mig, tapar el pastís i cobrir-lo amb més xocolata. Al final, el decorem al nostre gust, amb fruita, amb encenalls de xocolata.....
BON PROFIT!!
1 comentario:
.. i que bò que queda!!!!!... el secret, com sempre, és a la masa!!! ;-)
Publicar un comentario